DETAILS, FICTION AND زعفران و اضطراب

Details, Fiction and زعفران و اضطراب

Details, Fiction and زعفران و اضطراب

Blog Article

۲. آیا این باور، همیشه و بدون استثنا در مورد شما مصداق دارد.

در صورتی که؛ باردار هستید، داروهای ادرار آور مصرف می کنید، ضربان قلب ضعیفی دارید یا سطح پتاسیم بدن شما کم است، به هیچ وجه نباید بادرنجبویه مصرف کنید.

نوشیدن چای گیاه بادرنجبویه ​​فشار خون را کنترل می کند و همچنین ضربان قلب را به میزان قابل توجهی پایین می آورد.

فارمافوری توسط داروخانه دکتر آتش‌بیک به منظور ارتقا سطح کیفی خدمات و با مجوز سازمان غدا و دارو راه اندازی شده است. ما در این مجموعه تلاش می‌کنیم تا با کیفیت‌ترین محصولات ایرانی و خارجی را از معتبرترین شرکت‌ها و برندها تهیه کنیم و با مناسب‌ترین قیمت به دست مشتریان برسانیم.

همه ما همواره در حال گفتگو با خود هستیم و این گفتگو به‌طور اتوماتیک در ما صورت می‌گیرد، ولی چنان به آن عادت‌کرده و خو گرفته‌ایم که متوجه وقوعش در خود نمی‌باشیم. ولکن این گفتگوها تأثیر خود را بر هیجانات و احساسات فرد باقی می‌گذارد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به داروخانه آنلاین فارمافوری می باشد.

در کنار دریای آبی ایستاده‌اید، گرمای خورشید را بر روی پوست بدنتان احساس می‌کنید. پا برهنه بر روی ماسه‌های ساحلی قدم می‌زنید و گرمای ساحل را در کف پای خود احساس می‌کنید. صدای برخورد امواج به ساحل همواره آرامش بخش است. صدای ان در گوشتان طنین می‌افکند. هرچقدر واضح‌تر آنجا را می‌بینید عمیق و عمیق‌تر می‌شوید.

بابک سالم: شکست لازمه پیروزی است. تا شکستی نباشد پیروزی هم وجود ندارد. همه انسان‌های موفق کسانی بوده‌اند check here که شجاعت شکست خوردن را داشته‌اند.

زمانی‌که با استرسی مواجه می‌شویم- هرگونه تغییر در زندگی- درک ما از آن واقعه، تعیین می‌کند که به اضطراب دچار می‌شویم یا خیر. در صورتی‌که آن واقعه را از سویی فاجعه‌آمیز و از سویی دیگر خود را برای مقابله با آن ناتوان در نظر بگیریم، برآیند این‌دو مسلماً اضطراب خواهد بود.

مانند فردی که تلاش می‌کند در ارتفاع یک متری از سطح زمین تعادل خود را حفظ کند و فردی که در ارتفاع ۱۰۰ متری می‌خواهد این کار را بکند. مسلماً فرد دوم اضطراب زیادی دارد؛ چه که در صورت اشتباه، نتیجه فاجعه‌بار خواهد بود.

۲. جی بورن، ادموند (۱۳۹۳). تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا. مترجم: مهدی قرچه‌داغی. نشر آسیم.

بشر کنونی در عصری زندگی می‌کند که تغییرات بی‌شمار مشخصه اصلی آن است و این تغییرات زیاد انسان را در پیش‌بینی آینده خود دچار تردید می‌کند. زندگی همانند گذشته دارای چنان ثباتی نیست که همه چیز از جمله شغل، موقعیت اجتماعی، ثروت و حتی همسر از پیش تعیین شده باشد. فرد باید همواره در مقابل احتمالات متفاوت پیش روی خود تصمیم‌گیری کند و این امر گرچه به او آزادی بیشتری می‌بخشد، ولیکن در عین حال اضطراب او را نیز بیشتر می‌کند؛ چه که او در گذشته مسئول سرنوشت خود نبود و سرنوشت خود را از پیش تعیین‌شده می‌دانست ولکن بشر کنونی خوشبختی و بدبختی را در دستان خود می‌داند که این امر باعث ایجاد اضطراب در او می‌شود.

بدون شاهد کافی یقین می‌کنید که واقعیت همان چیزی است که احساس منفی شما بیان می‌کند. جمله «دلم گواهی نمی‌دهد» که زیاد نیز می‌شنویم، مصداق این خطای شناختی است. مثال: احساس می‌کنم آدم بدی هستم، پس حتماً بد هستم- احساس گناه می‌کنم، پس حتماً کار بدی انجام داده‌ام- حس می‌کنم شکست خورده هستم، حتماً یک شکست خورده هستم- در هنگام سوار شدن به هواپیما خیلی دچار اضطراب شدم، برای هواپیما یک اتفاقی پیش می‌آید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Report this page